Wempaimisto

Retkeilyvälinelainaamo on siirtynyt  Östersundomin leirikeskukseen. Lainaamo on avoinna ma ja to klo 8:30-16:00. Lainausasioissa ota yhteyttä sähköpostitse: ostersundom.leirikeskus(at)hel.fi

http://ostersundom.munstadi.fi/

Välineluettelo

Kenelle
Wempaimistosta lainataan välineitä Helsingissä toimiville nuorisojärjestöille, nuorten ryhmille, kaupungin hallintokunnille, järjestöille ja yksityisille henkilöille. Yksityisellä lainaajalla (alle 29-vuotias) on oltava Nuorisopalveluiden voimassa oleva jäsenkortti, jonka saa maksutta lainauksen yhteydessä. Ota mukaan henkilöllisyyspaperit. Yksityiset henkilöt voivat lainata vain itselleen ja vain kotimaassa tapahtuvaan toimintaan.

Järjestöillä ja oppilaitoksilla tulee olla valtakirja, missä näkyy puheenjohtajan tai sihteerin (oppilaitoksissa rehtorin) allekirjoitus yhteystietoineen ja virallinen leima. Välineet on tarkoitettu Helsingin alueella toimivien järjestöjen, koulujen ja nuorten ryhmien käyttöön. Retkikohde on myös ilmoitettava.

Varaus
Lainauksesta sovitaan etukäteen sähköpostitse ostersundom.leirikeskus@hel.fi.  Välineitä voi varata aikaisintaan kaksi kuukautta ennen laina-ajan alkua. Lainausaika on pisimmillään kolme viikkoa.

Nouto
Välineet luovutetaan lainaajalle sovittuna ajankohtana. Lainaajan on todistettava henkilöllisyytensä.

Palautus
Lainatut välineet on palautettava määräaikana puhtaina ja kuivina omissa pakkauksissaan. Myöhästyminen aiheuttaa lainaoikeuden määräaikaisen menettämisen.

Vahinkotapaukset
Mikäli lainavälineille tapahtuu jotakin vahinkoa, on siitä palauttamisen yhteydessä ehdottomasti mainittava. Jos vahingon ei voida katsoa johtuneen kulumisesta, lainaaja joutuu suorittamaan siitä korjaus-tai hankintakulut. Kadonneista tavaroista lainaaja suorittaa täyden korvauksen.

Pauligin huvilan tavarapyörä

Tavarapyörän on lahjoittanut Helsingin kaupungin Nuorisopalvelut kaikkien helsinkiläisten käyttöön. Lainauksesta vastaavat Helsingin seudun Maan ystävät, Luonto-Liiton Uudenmaan piirija Pääkaupunkiseudun 4H-yhdistykset.

Lainattavana on  Workcycles KR8 -tavarapyörä. Se sopii lasten kuljettamiseen, muutto- ja kierrätysavuksi, piknikille, koeajoon – mitä ikinä keksitkään! Pyörällä voi kuljettaa jopa 80 kg tavaraa laatikossa ja 50 kg tarakalla. Lisäksi pyörässä on lastenistuin, turvavyöt ja sadekuomu.

Tekniset tiedot

  • Merkki ja malli: Workcycles KR8
  • Laatikko: 93 x 73 cm (pituus x leveys)
  • Ulkomitat: 230 x 75 x 120 cm (pituus x leveys x korkeus)
  • Vaihteet: 8-vaihteinen napavaihde
  • Jarrut: rullajarrut edessä ja takana
  • Valot: edessä ja takana napadynamovalot
  • Runkolukko takapyörässä

Varusteet: alas käännettävä lastenistuin, turvavyöt kahdelle 36 cm leveälle lapselle, ikkunoilla varustettu sadekuomu, laatikkon päälle kiinnitettävä pressu, ensiapulaukku.

Tiedustele pyörän varaustilannetta osoitteessa pauliginpyora@maanystavat.fi

Lisätietoja:  http://www.maanystavat.fi/pauliginpyora

 

DSCN1916