Luonto-Liiton Uudenmaan piiri (LUP)

Muutos alkaa pienestä!

LUP on lasten ja nuorten (6-28-vuotiaat) oman luonnonsuojelujärjestön Luonto-Liiton edustaja Uudenmaan alueella. LUPin lisäksi Pauligin huvilalla toimintaansa pyörittävät myös Luonto-Liiton Espoon ja Vantaan aluejärjestöt. Kolme järjestöämme on jo vuosikymmenet järjestänyt lapsille, nuorille ja koko perheelle luontoelämyksiä ja edistänyt lasten ja nuorten luonnonharrastus- ja ympäristökasvatustoimintaa.

lapsetjareputLUP

LUPin ydintoimintaan kuuluvat aina lomakausina järjestettävien kaikille avointen luontoleirien ja retkeily- vaellustoiminnan lisäksi myös lasten luontokerhot, erilaiset nuorten toimintaryhmät sekä kurssit, tapahtumat ja tempaukset. LUP toimii myös nuorille erinomaisena ponnahduslautana kattojärjestömme ympäristöpoliittiseen toimintaan, mikä keskittyy mm. Itämeren, ilmaston, metsien ja Suomen suurpetojen toimintaan.

LUP tarjoaa lisäksi nuorille sekä harjoittelijoille loistavan tavan työllistyä (leirit ja luontokerhot) ja hankkia työkokemusta harjoittelijana järjestössä, joka edustaa sekä nuoriso- että ympäristösektoria.

yhdessaLUP

LUPin toiminta perustuu suurella sydämellä tehtyyn vapaaehtoistyöhön, joten kaikenlainen pienikin apu otetaan suurella kiitollisuudella vastaan! Jos haluat tarjota silloin tällöin apuasi esim. tarjoamalla autokyytiä tai tulemalla erilaisiin tapahtumiin pitämään LUPin pöytää, ilmoita siitä sähköpostitse LUPin toiminnanjohtajalle sähköpostitse osoitteeseen lup(ät)luontoliitto.fi

aktivistLUP

Tutustumalla sivuihimme saat hyvän kuvan tämänhetkisestä toiminnastamme. Haastamme sinut tulemaan mukaan antamalla oma panoksesi pääkaupunkiseutulaisten luontoelämysten lisäämiseksi!

LUP:in verkkosivut

Löydät meidät myös Facebookista, käypä tykkäämässä!