Helsingin seudun Maan ystävät

 

 

 

Maan ystävät on kansalaisjärjestö, joka tarjoaa ihmisille mahdollisuuden toimia ekologisesti kestävämmän, oikeudenmukaisemman ja demokraattisemman maailman puolesta.

Maailma on kokonaisuus, jossa erilaiset ongelmat nivoutuvat toisiinsa. Siksi Maan ystävät toimii ympäristönsuojelun, yhteiskunnallisen ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden, ihmisoikeuksien sekä rauhan ja demokratian edistämisen puolesta. Maan ystävät toimii paikallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti.

Pääkaupunkiseudulla toimintaa järjestää paikallisryhmämme Helsingin seudun Maan ystävät. Tule mukaan kokkaamaan vegaaniruokaa, oppimaan kaupunkiviljelyniksejä, myymään ihania kierrätysaskartelutuotteitamme kesän festareille ja talven tapahtumiin, valtaamaan tilaa autoilta ihmisille kriittisillä pyöräretkillä, vaikuttamaan päättäjiin Hiilivapaan Helsingin puolesta, tai vain hengailemaan samanhenkisessä seurassa teehetken muodossa.

Koska toimintamme perustuu ihmisten vapaaehtoisuuteen, ovat kaikki kiinnostuneet lämpimästi tervetulleita mukaan aiemmasta kokemuksesta riippumatta!

Lue lisää ja katso vinkit ajankohtaisesta toiminnasta nettisivuiltamme.
Tykkää Maan ystävistä, sekä Helsingin seudun Maan ystävistä  facebookissa.
Seuraa Maan ystäviä myös Twitterissä.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

toimisto(at)maanystavat.fi / helsinki(at)maanystavat.fi